skip to Main Content

Počivalnik Relax

1.859,00 1.979,00 

Naš počivalnik je popoln dodatek za vsako pisarno ali dom, saj zagotavlja vrhunsko udobje. Naj vas navdihne kos pohištva, ki bo spremenil vaše trenutke sprostitve. Ta stol za sprostitev je vsestranski stol, saj lahko vzglavnik preprosto potisnete nazaj z roko, medtem ko lahko naslon za noge in hrbet enostavno upravljate s pomočjo intuitivne krmilne enote

1.859,00 1.979,00 

Barva
This option is required
Melirana modra Oker Siva Črna
Material
This option is required
Blago Usnje
Clear selection
Clear selection
Šifra: pocivalnik-relax Kategorija:

Opis

Predstavljajte si, da se po dolgem delovnem dnevu ali intenzivnem sestanku sprostite v naslanjaču, ki združuje udobje in stil. Naš počivalnik je popoln dodatek za vsako pisarno ali dom, saj zagotavlja vrhunsko udobje. Naj vas navdihne kos pohištva, ki bo spremenil vaše trenutke sprostitve. Ta stol za sprostitev je vsestranski stol, saj lahko vzglavnik preprosto potisnete nazaj z roko, medtem ko lahko naslon za noge in hrbet enostavno upravljate s pomočjo intuitivne krmilne enote. Z dvema stikaloma, ki sta enostavni za uporabo, lahko oporo za noge premaknete vodoravno ali nazaj v začetni položaj in naslonjalo postavite vodoravno ali navpično. Stol se tudi nežno vrti okoli lastne osi (330°) in tako zagotavlja maksimalno svobodo gibanja. Druga prednost je odstranljiva baterija, ki jo je mogoče polniti iz katere koli vtičnice. Tako vaš trenutek sprostitve vedno ostane brezžičen in prilagodljiv.

Počivalnik je na voljo v treh privlačnih različicah: svetlo modra ali siva tkanina za svež, moderen videz, črno usnje za brezčasno eleganco in rumeno usnje za živahne barve. Poiščite popoln dizajn, ki dopolnjuje vašo pisarno in dom ter ustvarja vašo osebno oazo dobrega počutja.

Spremenite svojo pisarno in dom v mesto sprostitve in dobrega počutja.

Material in barve: Črna in rumena v usnju, svetlo modra in siva v blagu Mere: Širina 770 cm Globina 840 cm Višina 1160 cm Teža 45 kg Nosilnost: do 140 kg Škatla: D: 92 cm Š: 75 cm V: 65 cm 55 kg vključno s škatlo in stroški pošiljanja so vključeni v ceno. Dostava je na paleti.

Dodatne podrobnosti

Barva

Melirana modra, Oker, Siva, Črna

Material

Blago, Usnje

Back To Top
Hvala! Povpraševanje je bilo uspešno poslano.!

SAMO PRAVNE OSEBE lahko prejmete stol v test. Stol mora biti ob vrnitvi nepoškodovan. V kolikor je stol poškodovan imamo pravico zaračunat nastalo škodo. Pogoje za testiranje lahko preberete tukaj.

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo testnega Sanus stola

    Strinjam se s pogoji testiranja.

    Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

    Privacy Settings saved!
    Nastavitve zasebnosti

    Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

    Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

    Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
    • wordpress_test_cookie
    • wordpress_logged_in_
    • wordpress_sec

    Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
    • woocommerce_cart_hash
    • woocommerce_items_in_cart

    Decline all Services
    Accept all Services